Primele 10 inscrieri din Romania din cadrul competitiei de scurtmetraj Jameson Empire Done In 60 Seconds

Primele 10 inscrieri din Romania din cadrul competitiei de scurtmetraj Jameson Empire Done In 60 Seconds

Avem primele 10 inscrieri din Romania din cadrul competitiei de scurtmetraj Jameson Empire Done In 60 Seconds, editia 2013, pe care le puteti vota prin like pe YouTube pana pe 20 februarie. Mai aveti insa timp sa participati si voi, inscriind un remake de maxim 60 de secunde al unui film celebru pana pe 20 ianuarie, pe www.jamesonempirediss.com.

Scurtmetrajele inscrise pana in acest moment parodiaza filme dintre cele mai diverse in moduri dintre cele mai diverse. De exemplu, remake-ul dupa filmul Trainspotting parodiaza numeroase scene cheie din film, pe cand remake-ul The Dark Knight Rises ironizeaza o singura secventa din filmul original, cea in care personajul principal incearca sa evadeze dintr-o inchisoare subterana. In remake aceasta se transforma insa intr-un canal.

Daca va simtiti si voi inspirati sa participati anul acesta, inscrieti-va scurtmetrajul pe site pana pe 20 ianuarie 2013. Dupa aprobare, acesta va fi publicat si pe canalul de YouTube al competitiei.

Castigatorii etapei din Romania vor fi desemnati de un juriu local si de votul publicului larg, exprimat prin Like-uri la filmele de pe canalul oficial de pe Youtube.
Cele mai bune 3 lucrari din Romania vor aduce autorilor lor mai multe premii. Castigatorul premiului I va primi 2.000 de euro si o excursie la Londra, la Finala Globala Jameson Empire Done In 60 Seconds de pe 22 martie, castigatorul premiului II – 1.500 de euro, iar castigatorul premiului III – 1.000 de euro.

La Finala Globala a Competitiei, inscrierile romanesti vor concura cu filme provenite din alte 16 tari. Un juriu international format din vedete ale filmului va alege apoi cele mai bune 5 lucrari inscrise in competitie.

Cei 5 finalisti la nivel global vor participa la Gala Jameson Empire Awards din Londra. Aici va fi desemnat si marele castigator al competitiei.

Mai multe detalii gasiti pe www.jamesonempirediss.com si pe pagina de Facebook Jameson Romania, in tabul dedicat competitiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related