Povestea ursilor polari Coca-Cola, spusa intr-un scurtmetraj de Ridley Scott

Povestea ursilor polari Coca-Cola, spusa intr-un scurtmetraj de Ridley Scott

Ursii Coca-Cola revin in centrul comunicarii de brand prin intermediul unui film de peste sase minute semnat de Ridley Scott, regizorul unor filme precum "Alien", "Gladiator" si "Prometheus". Filmul se concetreaza pe dezvoltarea personalitatilor celor cinci membri ai familiei si crearea unei atmosfere fericite, aducand brandul mai aproape de consumatori. Videoclipul este o completare la spotul TV lansat pe 1 ianuarie de Coca-Cola, care ofera fanilor o oportunitate de a privi indeaproape viata familiei de ursi polari, prezenti in campaniile de comunicare de-a lungul anilor.

Campania de promovare a intoarcerii ursilor polari - care se desfasoara la nivel international - include, pe langa filmul online regizat de Ridley Scott si spotul TV de 30 de secunde, executii outdoor, un parteneriat cu Sky 1, un canal TV din Regatul Unit al Marii Britanii, si promovare pe Coke Zone.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related