Mai aveti 3 zile in care va puteti inscrie in cadrul competitiei de scurtmetraj Done In 60 Seconds

Mai aveti 3 zile in care va puteti inscrie in cadrul competitiei de scurtmetraj Done In 60 Seconds

Se apropie deadline-ul pentru inscrieri in cadrul competitiei globale de refacut filme celebre in 60 de secunde Jameson Empire Done In 60 Seconds. Pana acum sunt 16 lucrari finaliste care asteapta votul vostru prin like, pe canalul de YouTube al competitiei.

Cineastii amatori sau profesionisti mai au insa timp sa-si retuseze filmele sau chiar sa creeze unul de la 0. Intai, acestia trebuie sa aleaga un film celebru, cunoscut de multi oameni, si sa-i reduca esenta la doar 60 de secunde. Apoi acestia trebuie sa fie atenti sa respecte toate detaliile din regulamentul competitiei, disponibil pe site, cum ar fi includerea unui cadru initial cu logoul competitiei si cu numele autorilor si a filmului parodiat.

Dupa aprobarea lucrarii, un juriu local impreuna cu publicul larg, care va vota prin Like pe YouTube, vor alege cei 3 castigatori ai etapei din Romania. Castigatorul premiului I va primi 2.000 de euro si o excursie la Londra, la Finala Globala Jameson Empire Done In 60 Seconds de pe 22 martie, castigatorul premiului II – 1.500 de euro, iar castigatorul premiului III – 1.000 de euro.

La Finala Globala a Competitiei, inscrierile romanesti vor concura cu filme provenite din alte 16 tari. Un juriu international format din vedete ale filmului va alege apoi cele mai bune 5 lucrari inscrise in competitie.

Cei 5 finalisti la nivel global vor participa la Gala Jameson Empire Awards din Londra, unde sunt premiate unele dintre cele mai mari vedete ale filmului. Aici va fi desemnat si marele castigator al competitiei.

Mai multe detalii gasiti pe www.jamesonempirediss.com si pe pagina de Facebook Jameson Romania, in tabul dedicat competitiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related