Calendarul The Institute pe 2013

In 2012, evenimentele The Institute au reunit un public de peste 12.000 profesionisti si apropiati ai industriei de comunicare, marketing, online si arte vizuale.

Anul acesta, in afara de platforma de evenimente dedicate comunitatii de marketing si comunicare, portofoliul The Institute va cuprinde si prima editie a Romanian Design Week, un eveniment dedicat designului local: „De peste 15 ani, echipa The Institute organizeaza proiecte pentru comunitatea de marketing si comunicare, care este responsabila pentru cifra de afaceri a multor companii si a carei forta creativa ne dorim sa devina relevanta pentru cat mai multe domenii. In 2013, lansam un proiect dedicat industriilor creative, <<Romanian Design Week>>, scopul acestuia fiind sa aduca intr-o zona accesibila un domeniu rezervat momentan unei nise specializate si privilegiate”, a declarat Andrei Bortun, CEO The Institute.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related