Compania de productie publicitara Wind are o noua identitate vizuala

Dupa 18 ani de activitate pe piata productiei publicitare din Romania, compania Wind trece la o noua identitate vizuala incepand cu aceasta luna, informeaza un comunicat de presa emis de companie. Pe langa schimbarea logo-ului, compania si-a schimbat si sloganul, transformand "orice idee, orice forma, orice dimensiune" in "solution-production-advertising". Noul logo este conceput chiar de echipa Wind, marcand cu aceasta ocazie si faptul ca vor oferi incepand cu acest an si servicii de graphic design.

Schimbarea sloganului se datoreaza in mare parte faptului ca sloganul initial se lega doar de faptul ca Wind a fost prima firma din Romania care a introdus reclama gonflabila in conceptie proprie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related