Agentia digitala globala Tribal DDB isi deschide cel mai nou birou la Bucuresti

Cea mai inovatoare agentie digitala globala, Tribal DDB Worldwide, parte a grupului Omnicom, este prezenta acum si in Romania cu deschiderea biroului Tribal DDB Bucharest.

Tribal DDB va oferi clientilor locali servicii online complete, pentru cele mai complexe campanii. Noul birou va avea acces total la baza de informatii strategice, creative si tehnice din intreaga lume.

Echipa Tribal DDB Bucharest il va avea la conducere pe Christos Papapolyzos, presedinte DDB South Eastern Europe.

Papapolyzos a facut urmatoarea declaratie:
Tribal DDB este cel mai cunoscut brand in lumea comunicarii online. Ca rezultat al prezentei mele semi permanente la Bucuresti, biroul din Romania se va bucura de acces privilegiat la toate celelalte birouri din lume, beneficiind de know how, training si asistenta de la cele mai bune resurse disponibile din reteaua globala. Sunt absolut convins ca biroul de la Bucuresti va deveni in curand vedeta regiunii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related