Christos Papapolyzos, la conducerea primului birou Tribal DDB din Romania

Dupa deschiderea oficiala in noiembrie 2012 a agentiei DDB Romania, ce reuneste fostele echipe Brandstalk si Olimpic/DDB, astazi se anunta deschiderea unui birou Tribal DDB Worlwide la Bucuresti, informeaza un comunicat de presa emis de nicola porter novelli. Agentia digitala Tribal DDB va oferi clientilor locali servicii online complete, iar sediul din Bucuresti va avea acces la resursele strategice, creative si tehnice disponibile in reteaua globala din care agentia va face parte.

Echipa Tribal DDB Bucharest va fi condusa de catre Christos Papapolyzos (Presedinte, DDB South Eastern Europe). Acesta a declarat: "Tribal DDB este cel mai cunoscut brand in lumea comunicarii online. Ca rezultat al prezentei mele semi-permanente la Bucuresti, biroul din Romania se va bucura de acces privilegiat la toate celelalte birouri din lume, beneficiind de know-how, training si asistenta de la cele mai bune resurse disponibile din reteaua globala. Sunt absolut convins ca biroul de la Bucuresti va deveni in curand vedeta regiunii."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related