Agentia All Awards ofera servicii de creatie si productie a case-urilor pentru lucrarile de festival

Agentia All Awards ofera servicii de creatie si productie a case-urilor pentru lucrarile de festival

Juan Christmann (fost Creative Director la Lola Madrid si Leo Burnett Iberia) si Renato Lopes (fost Executive Creative Director Publicis Lisabona si Creative Director Leo Burnett Lisabona) au infiintat agentia All Awards, care ofera servicii de consultanta pentru agentiile care vor sa-si inscrie lucrarile in festivalurile de publicitate internationale, potrivit Campaign Brief.

Agentia va oferi servicii constand in entry logistics, care presupune gestionarea tuturor formalitatilor legate de inscrierea unei lucrari la un festival, crearea de board-uri si case-uri de prezentare a executiilor, crearea de microsite-uri care pun in valoare studiile de caz ale proiectelor, crearea de buzz prin contactarea celor mai importante bloguri si website-uri de publicitate care sa preia executiile campaniei care va fi prezentata la o competitie din industria de publicitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related