Mark Zuckerberg, desemnat CEO-ul anului 2012 in cadrul Crunchies Awards #6

Mark Zuckerberg, desemnat CEO-ul anului 2012 in cadrul Crunchies Awards #6

Cea de-a sasea editie The Crunchies Awards, care a avut loc pe 31 ianuarie la Davies Symphony Hall in San Francisco, a premiat cele mai bune startup-uri, inovatii tehnologice si online din 2012. Printre cei care care au fost premiati joi au fost initiatorii proiectului Mars Curiosity, realizatorii aplicatiei destinate tinerilor Snapchat si Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, potrivit TechCrunch.

Snapchat a castigat la categoria nou introdusa Fastest Rising Startup, Stripe fiind urmatorul in clasament. Exec, Lyft si Pinterest au fost printre nominalizatii categoriei. Daca anul trecut castigator la Best Bootstrapped Startup a fost Imgur, anul acesta Techmeme a primit premiul, FreshBooks fiind urmatorul in clasament. Sexiest Enterprise a avut drept castigator startup-ul Box, iar locul urmator a fost ocupat de Cloudera. Anul trecut Peixe Urbano era ales castigatorul categoriei Best International Startup. Anul acesta SoundCloud a fost cel premiat, iar Spotify a fost urmatorul clasat. La categoria Best Education Startup castigatorul si urmatorul clasat au fost Codeacademy, respectiv Coursera, iar la Best Hardware Startup – Makerbot si Raspberry Pi. Castigatorul pentru Best New Startup of 2012 a fost Coursera, urmat de Lyft (pe locul al doilea). Anul trecut la categoria asta castiga Pinterest. Pentru Best Overall Startup of 2012 castigatorul a fost GitHub, urmat de Palantir (locul al doilea), iar in 2011 Dropbox a luat premiul categoriei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related