Cum au terminat brand-urile globale lupta pentru Super Bowl 2013

Cum au terminat brand-urile globale lupta pentru Super Bowl 2013

Super Bowl e o bataie de orgolii publicitare pe care n-ai cum s-o ratezi. Ce mi se pare mie cel mai interesant e ca toata lumea e panicata. Marketerii sunt mai paranoici ca niciodata pentru ca trebuie sa demonstreze ca n-au sustinut degeaba investitia de milioane de dolari in fata board-ului companiei. Publicitarii fug disperati dupa o idee de viral. Cat mai viral, cel mai viral! Iar americanii se bucura de entertainment pe langa meci.

Cine a castigat meciul de inainte de meci
Dar pana la urma cati se uita, cati inteleg ce-a vrut sa zica publicitarul si cati retin? Inca nu s-au descoperit metodele pentru a raspunde la toate intrebarile de mai devreme, asa ca deocamdata putem sa spunem doar cati oameni au vazut reclamele. Iar duelul nu se mai poarta doar in marea seara a meciului, ci incepe mai devreme, unde strategiile de atragere a click-urilor sunt foarte complicate. "Sa lansez inainte ca sa atrag click-uri? Sa astept pana la meci ca sa nu stric surpriza? Oare ce fac competitorii mei?", imi imaginez ca se gandeste marketer-ul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related