[AdLife] Dragos Musat: “As putea trai doar cu apa si paine, dar n-as putea trai fara ideea de succes”

[AdLife] Dragos Musat: “As putea trai doar cu apa si paine, dar n-as putea trai fara ideea de succes”

Dragos Musat (Digital Director, Propaganda) a mers la multe petreceri si a tras chiulul de la cursul de "Dreptul muncii" in facultate. In schimb, n-a chiulit de la cele sase luni de armata, unde a invatat sa traga cu mitraliera si si-a exersat hotararea cu care, mai tarziu, avea sa rezolve brief-urile. In copilarie si-ar fi dorit sa ajunga spion, dar iata ca a ajuns publicitar dupa ce a facut o escala de cativa ani pe meleagurile jurnalismului. Va las pe voi sa vedeti in AdLife ce colectioneaza, ce muzica asculta, unde e de gasit in timpul liber si cam cum arata in costum de camuflaj.

Numar de primaveri creative: 18. M-am angajat la 19 ani. Am avut o singura pauza, de 6 luni, cat am facut armata, sa vad cum e. Atentie, sunt un publicitar cu armata facuta, stiu sa trag cu Kalasnikovul, sunt caporal in Armata Romana…

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related