[AdStory] Pedro Bexiga (Fuel Lisbon) si cel mai bun sfat despre industrie: "Viata e prea scurta ca sa lucrezi cu nenorociti"

[AdStory] Pedro Bexiga (Fuel Lisbon) si cel mai bun sfat despre industrie: "Viata e prea scurta ca sa lucrezi cu nenorociti"

Pedro Bexiga (Creative Director, Fuel Lisbona) este unul dintre cei mai apreciati publicitari din Portugalia si cei 20 de ani de experienta in advertising l-au invatat cum sa-si vanda cel mai bine lucrarile, precum si operele de arta ale fiului sau de 6 ani. De-a lungul anilor a lucrat pentru EuroRSCG, Leo Burnett and Lowe si executiile lui au fost premiate la Eurobest, Epica, One Show, El Ojo, Fiap, LIAA, Clio si Cristal Festival. Fuel Lisabona, agentia pe care a co-fondat-o in 2005, este clasata in prezent printre cele mai importante trei agentii din Portugalia si lucreaza pe unele dintre cele mai mari conturi din tara, Continente Supermarkets, Worten Electronics, Pizza Hut, Volvo Cars si KFC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related