tocmai.ro, cel mai afisat site de anunturi gratuite din Romania

Site-ul de anunturi gratuite din Romania tocmai.ro este, pentru a 12-a luna consecutiv, cel mai afisat site de anunturi din Romania, in luna ianuarie inregistrand aproximativ 282 de milioane de afisari, 9 milioane de vizite si 2 milioane de clienti unici, potrivit Studiul de Audienta si Trafic Internet, precizeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Potrivit comunicatului, tocmai.ro a surclasat site-urile similare de anunturi si a inregistrat de aproape trei ori mai multe afisari fata de site-ul situat pe locul secund (mercador.ro).

Sub sloganul "Vinzi si cumperi, simplu si rapid", tocmai.ro gazduieste anunturi din categoriile imobiliare, autoturisme, mobilier, haine, electronice si electrocasnice, cosmetice, produse agricole, facilitand vanzarea si cumpararea de produse si servicii pentru utilizatorii din toata tara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related