Evensys anunta pregatirea evenimentelor de digital pentru primavara 2013

La inceput de 2013, Evensys anunta pregatirea evenimentelor de marketing digital pentru urmatoare luini, in martie, aprilie si mai, promovarea si comunicarea online urmand sa fie cele mai abordate teme.

Ca raspuns la schimbarile de pe piata de marketing, intensificarea concurentei si modificarea comportamentului de consum, Evensys organizeaza evenimentele: Digital Marketing Forum, eTravel Conference si Mobile Conference, care isi propun sa ofere brandurilor si profesionistilor in domeniu o imagine cu informatii avansate din industrie.

Digital Marketing Forum, primul eveniment din aceasta serie, va avea loc in perioada 6-7 martie la Crowne Plaza Hotel. Timp de doua zile, participantii vor putea aprofunda solutiile si tehnicile ce sustin eficienta in campaniile online. Printre invitatii internationali se numara Jeremy Spiller, trainer si consultant pentru Econsultancy, cu experienta de peste 17 ani in digital.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related