Asiguratorul german Signal Iduna intra in portofoliul Confident Communications

Incepand cu luna februarie a acestui an agentia Confident Communications adauga in portofoliu contul Signal Iduna, companie germana de asigurari de sanatate, de viata si de accidente, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Confident Communications va oferi pentru filiala din Romania a companiei servicii de consultanta si implementare in comunicarea corporate si de marketing si va gestiona relatiile cu presa, cu focus pe avantajele asigurarilor de sanatate pentru segmentul corporate.

"Pentru acest an ne propunem o comunicare prin care sa constientizam companiile, prin intermediul managementului de varf si al profesionistilor in resurse umane, asupra avantajelor de costuri si de comfort pe care le aduc serviciile Signal Iduna deopotriva companiei si angajatilor. Ne vom concentra in special pe comunicarea cat mai clara a alternativei pe care o reprezinta asigurarile medicale in strategiile de compensatii si beneficii ale companiilor", a declarat Mara Gojgar (Managing Partner, Confident Communications).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related