Pastel dezvolta doua noi posturi pentru a creste performanta interna si experientele

Pastel dezvolta doua noi posturi pentru a creste performanta interna si experientele

Pentru a crea experiente noi si a imbunatati performanta interna, pastel a introdus incepand cu acest an posturile de Performance Manager si Experience Designer ce vor fi ocupate de catre Anamaria Neagu, respectiv Oana Cristea, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

Job-ul de Performance Manager de la pastel a aparut ca urmare a cresterii volumului de munca si a diversificarii proiectelor. "In 2012 am inregistrat o cifra de afaceri de aproape 1 milion de euro, iar echipa a crescut foarte mult. Se simtea nevoia unei persoane care sa se ocupe numai de gestionarea workflow-ului intern al agentiei. Am decis sa colaboram cu Anamaria fiindca are pregatirea profesionala si experienta necesara pentru a gestiona mai multe proiecte in acelasi timp, indiferent de termenul limita. In plus, expertiza ei in zona de PR va fi foarte valoroasa", spune Dana Nae Popa (realistic Managing Partner, pastel).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related