Adrian Botan, in juriu la Prague International Advertising Festival 2013

Adrian Botan (VP Creative Excellence McCann WorldGroup Central and Eastern Europe) va face parte din juriul celei de-a treia editii a Prague International Advertising Festival 2013, ce se va desfasura in perioada 20-22 mai, informeaza un comunicat de presa emis de organizatorii evenimentului.

Inscrierile in cadrul competitiei se pot face pana pe data de 4 aprilie, iar presedintele juriului de anul acesta va fi Chris Garbutt (Chief Creative Officer, Ogilvy France). Creativilor din juriu li se vor alatura reprezentanti ai brand-urilor cum sunt Adidas, Absolut si Turkish Airlines.

Categoriile festivalului nu sunt se impart dupa mediile traditionale, ci incearca sa acopere zona de comunicare de brand si de produs a brand-urilor prin inovatia din vanzari. De aceea, printre categorii se numara "Storytelling", "Principle of game", "creating the media", "creative sales" si "sales support".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related