Cea de-a cincea editie a White Square va avea loc in perioada 18-20 aprilie 2013

Festivalul international White Square va avea loc in acest an intre 18 si 20 aprilie, in Minsk, Belarus, urmand sa isi deschida portile, pentru cea de-a cincea oara, creativilor si profesionistilor in marketing si publicitate din toata lumea.

Printre participanti se vor numara reprezentanti ai celor mai mari grupuri de comunicare, atat din Belarus, cat si din alte tari europene. Fiind unul dintre evenimentele de referinta dedicate advertising-ului, White Squate isi propune sa asigure o legatura intre industria de comunicare din Vest si cea din Est.

Noul concept al festivalului a fost creat de catre agentia Tomatdesign (Rusia). Andrey Tarakanov (Creative Director, Tomatdesign) mentioneaza ca White Square este inca la inceput de drum in comparatie cu alte evenimente de profil europene, insa, amploarea lui a crescut de la an la an, motto-ul oficial fiind "Prettier! Harder! Stronger!".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related