GolinHarris comunica pentru Centrofarm

GolinHarris va coordona activitatile de comunicare ale lantului farmaceutic Centrofarm incepand cu februarie 2013, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Prin intermediul acestui parteneriat se doreste dezvoltarea unei strategii de comunicare integrate, cu focus pe zona de media si bloggers relations, dar si organizarea de evenimente pentru categoriile de public relevante. Strategia de media planning si buying a companiei va fi coordonata de catre Brand Programming Network (BPN).

"Suntem mai mult decat bucurosi sa putem colabora cu una dintre cele mai experimentate retele de farmacii de pe piata din Romania. Proiectele pe care Centrofarm le desfasoara reprezinta o adevarata provocare pentru noi, provocare la care raspundem prin creativitate, dedicare si entuziasm. Suntem convinsi ca impreuna putem obtine rezultate excelente", sustine Alina Chelu (Senior Manager, Consumer Division, GolinHarris Bucuresti).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related