Digital Marketing Forum 2013 va avea loc pe 6 si 7 martie

Digital Marketing Forum, eveniment de promovare in mediul online, promite in 2013 un program consistent de conferinte, dedicat practicienilor in marketing cu un nivel de know-how mediu si avansat.

Editia din acest an va reuni, pe 6 si 7 martie, la Crowne Plaza Hotel, specialisti internationali si locali care vor prezenta solutii concrete, idei aplicabile si, totodata, concepte noi, precum remarketing.

Prima zi, 6 martie, va fi compusa dintr-o conferinta si trei seminarii de tip "fast-track" si va pune accentul pe noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor online. Dintre temele abordate la conferinta: solutii pentru campaniile multi-channel, tactici pentru optimizare conversiilor, strategii pentru optimizare campaniilor de search marketing, eficienta in Facebook marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related