Andreea Boaca - de la Leo Burnett & Target, la conducerea iLeo

Andreea Boaca - de la Leo Burnett & Target, la conducerea iLeo

Ocupand pana acum functia de Brand Communication Director in cadrul Leo Burnett & Target, Andreea Boaca a devenit incepand cu acest an Director General al agentiei digitale iLeo, informeaza un comunicat de presa emis de reprezentantii grupului de comunicare. Din aceasta functie, Andreea va coordona activitatea tuturor departamentelor agentiei concentrandu-se cu precadere pe profesionalizarea echipei, cresterea relatiei cu clientii actuali, imbunatatirea si consolidarea business-ului pe noile trenduri din comunicare.

"Ma simt onorata ca mi s-a oferit oportunitatea de a face parte din echipa iLeo, o echipa pe care o cunosc foarte bine si cu care am colaborat in nenumarate proiecte cu rezultate foarte bune. Echipa iLeo este puternica si profesionista, pregatita pentru dezvoltarea rapida si continua schimbare a mediului digital. Pentru mine, dupa mai bine de 11 ani petrecuti alaturi de Leo Burnett, este momentul perfect pentru o noua provocare, pe care, cu sprijinul lui Mugur si al intregii echipe iLeo, voi incerca sa o tranform intr-un succes", a declarat Andreea Boaca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related