[Training IQads Kadett] Stefana Popa (incubator107) despre principiile cresterii unei comunitati

[Training IQads Kadett] Stefana Popa (incubator107) despre principiile cresterii unei comunitati

Joi, pe 28 februarie, Stefana Popa (Founder, incubator107 & Community Connector, Arsenoaiei & Matasel) va ajunge in Club Kadett pentru a le povesti membrilor despre principiile cresterii unei comunitati, despre cum se poate demara un proiect pornind de la nevoi reale si sincere si, totodata, despre intersectia dintre sectorul ONG, agentii si companii.

Stefana a terminat studii teatrale la Sorbona si le-a continuat pe regie de teatru la UNATC. Schimband total directia si hotarata sa faca o schimbare concreta in lumea din jur, a inceput sa lucreze la Institutul Cultural Roman.
In paralel, in 2011 a initiat proiectul incubator107 chiar in mansarda casei ei, proiectul transformandu-se dintr-un experiment de o vara menit sa ii ajute pe oameni sa isi dezvolte noi pasiuni, intr-o comunitate de mesteri, ucenici (voluntari) si discipoli. Ulterior, ducand mai departe ideea de proiect sustenabil, incubator107 s-a dezvoltat si in alte orase, fiind acum prezent si in Iasi, Cluj, Timisoara si Brasov.

Intre timp, Stefana s-a alaturat agentiei Arsenoaiei & Matasel, pentru colaborarea cu Grolsch, ca si Community Connector.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului -www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related