Analiza The Bridge: rata de crestere a videoclipurilor Harlem Shake a fost de 4.000/zi pe 11 februarie

Analiza The Bridge: rata de crestere a videoclipurilor Harlem Shake a fost de 4.000/zi pe 11 februarie

Analiza The Bridge asupra fenomenului Harlem Shake arata ca, la un search pe YouTube al termenului “Harlem Shake”, in momentul acesta exista peste 66.000 de videoclipuri cu o durata sub patru minute, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

"Primul video de acest tip a fost incarcat pe YouTube in Australia, iar conform YouTube Trends la 11 februarie existau deja 12.000 de variante, insumand peste 44 de milioane de vizualizari. Rata de crestere la acel moment era de 4.000 de video-uri pe zi, in continua accelerare, si, dupa cateva zile, pe 15 februarie, existau deja peste 40.000 de video Harlem Shake, cu 175 de milioane de vizualizari", a declarat Valeriu Ispir (Senior Digital Manager, GolinHarris).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related