[Update] Schimbarea de platforma Piraeus Bank, comunicata printr-o campanie semnata de Mather Communications

[Update] Schimbarea de platforma Piraeus Bank, comunicata printr-o campanie semnata de Mather Communications

Mather Communications a creat campania de comunicare a noii platforme Piraeus Bank Romania – "In dialog cu tine", informeaza un comunicat emis de Ogilvy. Noua pozitionare Piraeus Bank Romania accentuaza deschiderea catre comunicare a bancii si importanta consolidarii relatiei dintre oameni, nu doar dintre institutie si clienti.

Noua pozitionare este rezultatul unui audit de brand, care a inclus studii la nivel national, interviuri cu angajatii bancii, clientii si potentialii parteneri ai Piraeus Bank Romania.

"Piraeus Bank si-a construit intreaga viziune in jurul ideii de deschidere si empatie fata de client si fata de nevoile reale ale acestuia. Era nevoie doar de o concretizare a acestei viziuni si de o invitatie la comunicare. A aparut, astfel, 'In dialog cu tine', o noua platforma de comunicare si prima campanie de imagine a bancii noastre de la intrarea pe piata romaneasca", a declarat Carmen Oprisescu, Director de Marketing, Piraeus Bank Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related