Aplicatia de prim ajutor pentru iPhone, lansata de Crucea Rosie

Crucea Rosia a lansat aplicatia de iPhone destinata instruirii in acordarea primului ajutor, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii au acces la informatii despre urgentele care necesita primul ajutor si modul de actiune in astfel de situatii.

Sectiunea "Invata" prezinta diverse situatii care necesita o interventie de prim ajutor. Pentru fiecare dintre acestea, aplicatia contribuie la intelegerea si recunoasterea problemei, iar instructiunile explica modul de actiune. De asemenea, este disponibila "sectiunea de studiu" despre cei patru pasi esentiali in acordarea primului ajutor, precum si optiunea de apelare la numarul de urgenta 112 insotita de indicatii despre informatiile esentiale care trebuie oferite in momentul solicitarii ajutorului medical specializat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related