Componenta digitala va fi centrul strategiei de comunicare dezvoltate de Infinit Solutions pentru grupul Medicover

Incepand cu februarie 2012 Infinit Solutions ofera servicii de strategie, creatie, media planning & buying si digital pentru reteaua de clinici private Medicover, informeaza un comunicat emis de Eye PR. Strategia de comunicare a  Medicover va avea in centru componenta de digital si interactiunea cu consumatorul.

Astfel, in prima faza, Infinit Solutions va reconstrui interfata website-ului, strategia de comunicare in social media si strategia de CRM pentru Medicover.

"Suntem foarte mandri ca incepem colaborarea cu Medicover si ca avem oportunitatea sa comunicam acest brand foarte apreciat pe piata de servicii private de sanatate din Romania. Am intalnit la Medicover o echipa extraordinara, alaturi de care sunt sigur ca vom dezvolta proiecte memorabile. Piata serviciilor medicale private este foarte dinamica si se invarte, cu precadere, in jurul consumatorului. De aici si potrivirea cu filosofia noastra de tradigital – vom pune in continuare in centru interactiunea cu consumatorul si, mai presus de orice, alaturi de echipa Medicover, multumirea acestuia", a declarat Alex Cernatescu (CEO si Head of Strategy, Infinit Solutions Agency).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related