Universign - prima revista dedicata in exclusivitate productiei publicitare din Romania

Publicistica de specialitate din Romania se imbogateste din aceasta toamna cu o noua aparitie: Universign - prima revista dedicata in exclusivitate productiei publicitare din Romania.

Proiectul Universign a fost initiat in primavara, demarand mai intai sub forma unui portal web care, pe langa informatii din piata, oferea vizitatorilor o serie de facilitati web (forum de discutii, o baza de date cu firmele din domeniu, sondaje electronice etc.). Incepand din aceasta toamna, Universign va aparea in forma tiparita si va cuprinde stiri si articole despre lucrarile din piata autohtona si internationala, interviuri, analize, studii de caz si comunicate de presa. Elementul central al fiecarui numar il va reprezenta "Dosarul Universign" - o analiza ampla a unuia dintre subdomeniile categoriilor prezentate pe site-ul www.universign.ro: print digital, serigrafie & tampografie, semne, gravura & routare, neon & light.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related