[UPDATE] BrandFusion, Brandtailors si X3 - agentiile romanesti ce au primit distinctii la Rebrand 100 Global Awards

Competitia internationala Rebrand 100 Global Awards, ce premiaza proiectele de repozitionare ale brand-urilor, si-a anuntat aseara castigatorii. Printre proiectele romanesti ce au primit distinctii se numara creatii ale agentiilor BrandFusion, Brandtailors si X3.

BrandFusion a dezvoltat noua identitate Novensys ca urmare a schimbarii strategiei de business a companiei, care a decis sa isi orienteze eforturile inspre a servi nevoile specifice ale fiecarei industrii adresate in parte.

Rebranding-ul Austral, un alt proiect semnat BrandFusion ce a primit o distinctie in cadrul Rebrand 100 Global Awards, a crescut increderea echipei Austral in capabilitatile brandului, printr-o schimbare de atitudine asupra produselor si serviciilor oferite. Astazi, Austral este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de papetarie si birotica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brandfusion

Suntem oameni cu gândire de design, rigoare strategică și creativitate, ale căror perspective vrem să conteze în evoluția clienților noștri și în viața comunităților acestora. Suntem designeri,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related