Samsung si HTC premiati in cadrul Global Mobile Awards 2013

Samsung si HTC premiati in cadrul Global Mobile Awards 2013

In cadrul Global Mobile Awards 2013 Samsung a inregistrat patru castiguri, in timp ce competitorul HTC a castigat in cadrul unei singure categorii, potrivit unor informatii publicate pe Globalmobileawards.com. Samsung Electronics a castigat la categoria "Best Mobile Enabled Consumer Electronics Device" cu Camera Samsung GALAXY si la categoria "Best Mobile Infrastructure" cu SmartLTE Networks, Samsung Galaxy S3 a castigat categoria "Best Smartphone", iar castigatorul distinctiei "Device Manufacturer of the Years" a fost Samsung. La categoria "Outstanding Overall Mobile Technology" au castigat Samsung Electronics pentru SmartLTE Networks si HTC pentru HTC One, cel din urma primind distinctia Global Mobile Award for Best New Mobile Handset, Tablet or Device la Mobile World Congress 2013.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related