Tempo Advertising semneaza campania sociala "Omul Invizibil" adresata imigrantilor ilegali

Tempo Advertising semneaza campania sociala "Omul Invizibil" adresata imigrantilor ilegali

Pentru a sustine comunicarea Programului de returnare voluntara a migrantilor, Tempo Advertising a implementat pentru Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM) campania de informare "Omul Invizibil", informeaza un comunicat de presa emis de Rogalski-Grigoriu. Campania se desfasoara in perioada martie - iunie 2013 si include un spot TV, un spot radio si materiale promotionale, targetand imigrantii ilegali din tara noastra.

Desi in Romania migratia ilegala ne este la fel de mare comparativ cu alte tari, fenomenul este in crestere de la un an la altul. Conform statisticilor, peste 500.000 de persoane ajung ilegal in Europa in fiecare an, jumatate dintre acestea fiind repatriate fortat. Sa stai ilegal intr-o alta tara inseamna sa nu ai acces la educatie, servicii medicale sau sa nu poti aplica pentru un loc de munca. In acest context, OIM promoveaza programul de repatriere voluntara asistata ca alternativa la returnarea fortata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related