Atmosphere Fashion pregateste lansarea magazinului online printr-un concurs de Martisor

in perioada 1-8 martie Atmosphere Fashion deruleaza pe site-ul companiei concursul "Pune-ti  in  valoare intuitia feminina… pe lumina stinsa!", informeaza un comunicat de presa emis de Inotec. Concursul le propune doamnelor sa realizeze o tinuta cu stil completa pe baza intuitiei si a memoriei, urmand ca inscrierile sa fie jurizate de catre designerul Atmosphere Fashion, Madalina Dutu, care va alege castigatoarea ce va primi tinuta propusa. Sfarsitul concursului va coincide cu lansarea magazinului online oficial al brand-ului.

"Ne-am dorit ca prin campania interactiva de lansare a noului magazin online, Atmosphere Fashion, sa comunicam valorile brandului si avantajele pe care le va oferi clientelor din online, intr-un mod aparte. Conceptul campaniei 'Pune-ti in valoare intuitia feminina... pe lumina stinsa' are la baza preferintele target-ului pentru noutate si inedit in materie de imbracaminte, surprinzand, intr-un mod diferit, capacitatea feminia de a lua decizii inspirate pe baza intuitiei", spune Razvan Acsente (Online Marketing Specialist, Inotec).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related