[Digital AdLife] Marina Cordun (Lowe&Partners): Am intrat in publicitate pe usa productiei, unde eram Director Scout

[Digital AdLife] Marina Cordun (Lowe&Partners): Am intrat in publicitate pe usa productiei, unde eram Director Scout

Pana sa ajunga copywriter-ul de azi, Maria Cordun (Lowe & Partners) era preferata profesorilor de romana. Poate ziceti ca e lucru putin pentru ca fiecare din noi am luat la un moment dat un 10 cu felicitari pentru cel putin o compunere, dar pasiunea s-a continuat si in facultate cu un reportaj care in zilele noastre ar fi fost semnalizat in prime time ca "SENZATIONAL!!!". A intrat in publicitate cautand regizori de spoturi publicitare si s-a indragostit treptat de industrie vazand ca oamenii care lucrau deja in agentii aveau aceleasi pasiuni ca ea. A inceput intr-ale copywriting-ului la The Ad-Store, a continuat apoi la GAV si din 2010 scrie pentru clientii de la Lowe&Partners. Astazi, la Digital AdLife, ne spune povestea ei. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related