People PR va gestiona comunicarea pentru King.com, compania ce a dezvoltat jocul Candy Crush Saga

Incepand cu aceasta luna aceasta, People Public Relationships Agency va oferi servicii de consultanta strategica, gestionarea relatiei cu presa si implementarea tuturor actiunilor de comunicare pentru studioul din Bucuresti al King.com, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Compania, prezenta in Romania de la sfarsitul anului 2011, este unul dintre cei mai mari jucatori in segmentul de mobile si Facebook gaming, avand birouri in Stockholm, Malmo, Barcelona sau Londra.

King.com activeaza in Romania prin studioul din Bucuresti, unde sunt dezvoltate si testate unele dintre cele mai populare jocuri din lume pe acest segment - Bubble Witch Saga, Candy Crush Saga si Pet Rescue Saga. Compania a avut o evolutie rapida, ajugand in 2 ani la 80 de milioane de utilizatori unici pe luna. Evolutia rapida s-a datorat si conceptului unic de joc, Candy Crush Saga si Bubble Witch Saga fiind primele si singurele jocuri sincronizate in totalitate intre dispozitive mobile si tablete.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related