TotalPR comunica pentru retailer-ul Meli Melo Paris

In urma unui pitch organizat la sfarsitul anului, TotalPR va furniza servicii de consultanta, media relations si management de evenimente pentru Meli Melo Paris, anunta un comunicat emis de agentie. Contractul este valabil pe o perioada de un an, iar campania de comunicare va fi lansata incepand cu aceasta luna.

"Ne bucuram ca expertiza noastra in domeniul retail a convins echipa Meli Melo Paris sa ne aleaga drept parteneri. In plus, realizarea unei campanii de comunicare pentru o companie cu peste 40 de magazine la nivel national si cu planuri ambitioase de dezvoltare reprezinta o provocare pentru noi", a declarat Cosmin Mares (General Manager, TotalPR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related