AMPRO Design a realizat packaging-ul pentru pachetele NIVEA de Ziua Femeii

AMPRO Design a castigat pitch-ul organizat in vara 2012 pentru pachetele NIVEA de Ziua Femeii din 2013 prezentand conceptul de cutie sub forma de punga de cadou, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Ideea a plecat de la faptul ca nu mai e nevoie de o punga de cadouri atunci cand cosmeticele oferite cadou pot di ambalate direct intr-o punga glossy gata de daruit.

"Dupa un studiu amanuntit al istoricului brand-ului si a valorilor sale esentiale, echipa de la AMPRO Design a venit cu o serie de propuneri inovatoare si cu diferite solutii practice de optimizare. Dupa teste a fost ales conceptul care imita o punga glossy de cadou, cu manere de organza, care combina in cel mai fericit mod aspectul practic evident cu frumusetea imaginilor, rezultand astfel esenta brandului NIVEA", declara Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related