Cei 5 finalisti Done In 60 Seconds 2013 au fost alesi

Cei 5 finalisti Done In 60 Seconds 2013 au fost alesi

Vineri seara, 23 de concurenti din 15 tari s-au indreptat catre Finala Globala a competitiei Jameson Empire Done In 60 Seconds, editia 2013, pentru a afla daca au ocupat un loc intre cei 5 finalisti care vor participa si la Empire Awards, pe 25 martie.

Acestia au fost alesi de catre un juriu profesionist din lumea filmului, format din Tom Hiddleston (Avengers Assemble), Joanne Froggatt (Downtown Abbey), prezentatorii Alex Zane si Edith Bowman, redactorul-sef al revistei Empire, Mark Dinning, si CEO-ul Bauer, Paul Keenan. Juriul a fost prezidat de catre Tom Hiddleston.

Cei 5 finalisti care vor merge mai departe la Empire Awards, in speranta de a castiga un trofeu Empire sunt Mark Hampton (ARGO), Philip Askins din UK (BLADE RUNNER), Andrey Dzhunkovskiy (Red H, o reinterpretare a MEMENTO), Olga Goldfarb din Rusia (FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS) si Sergey Litovchenko din Kazakhstan (TWILIGHT).

La Finala Globala a competitiei au participat si castigatorii competitiei locale, Razvan Mera si Madalina Moraru, autorii SkyFall.

Mai multe informatii despre competitia de film Jameson Empire Done in 60 Seconds sunt disponibile pe site-ul competitiei si pe pagina de Facebook Jameson Romania, unde se gaseste un tab dedicat noutatilor.

Done in 60 Seconds este o competitie globala de film scurt, parte a festivalului de film Jameson Empire Awards. Competitia este organizata la nivel international de Bauer Media, iar etapa din Romania a fost implementata cu sprijinul IQads.

Despre Empire Awards
Empire Awards este festivalul de film organizat de cea mai bine vanduta revista britanica de film – Empire. Festivalul, aflat la a nouasprezecea editie, premiaza cele mai bune filme si cei mai buni realizatori de film din intreaga lume, in functie de voturile cititorilor revistei. Empire Awards 2013 va avea loc pe 25 martie in Londra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related