Lowe&Partners a mutat fabrica de bere Staropramen in statia de metrou Piata Victoriei

Lowe&Partners a mutat fabrica de bere Staropramen in statia de metrou Piata Victoriei

Lowe&Partners a realizat un proiect inovator de outdoor pentru berea Staropramen ce a fost plasat in luna martie in statia de metrou Piata Victoriei, informeaza un comunicat de presa emis de Bergenbier S.A.. Instalatia, numita "Fabrica de bere", a fost prezenta pe o suprafata de 30 de metri prin conducte montate pe peretii statiei de metrou prin care treceau 180 de litri de lichid.

Proiectul incorpora elemente de marketing senzorial, trecatorii putand vedea cum circula lichidul prin conducte si auzi sunetul specific deschiderii unei sticle de bere si turnarii ei in pahar. Conform datelor furnizate de Metrorex, statia Piata Victoriei este tranzitata zilnic de peste 20.000 de persoane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related