Actritele Maria Buza si Alexandra Velniciuc sunt protagonistele campaniei de comunicare Nufar si Triumf, semnate de ATELIER SAPTE

Actritele Maria Buza si Alexandra Velniciuc sunt protagonistele campaniei de comunicare Nufar si Triumf, semnate de ATELIER SAPTE

ATELIER SAPTE semneaza campania "Impreuna facem casa luna" ce comunica noile game Nufar si Triumf din portofoliul Farmec, ce se va derula incepand cu luna martie 2013 prin executii TV, in-store, print si online, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

"Cine poate sti mai bine ce se gateste in bucatariile romanilor si ce se intampla in casele romanilor, daca nu Nufar si Triumf, care sunt alaturi de gospodine de aproape 40 de ani? Cine cunoaste cel mai bine nevoile specifice de curatenie ale romanilor, daca nu cele 2 branduri romanesti, facute pentru romani? Acestea sunt insight-urile de la care am plecat in construirea campaniei pentru noile game Nufar si Triumf", declara Ruxandra Petrescu (Creative Director, ATELIER SAPTE).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related