Platforma de cursuri de comunicare si relatii publice PR Academy se lanseaza pe 26 aprilie in cadrul PR Forum

Platforma de cursuri interactive dedicata specialistilor in comunicare PR Academy se lanseaza pe 26 aprilie, in cadrul PR Forum 2013, care va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

PR Forum 2013 este un eveniment organizat de Evensys ce cuprinde doua zile de conferinte (25 – 26 aprilie), seminarii intensive, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industrie. Primele cursuri din cadrul platformei se vor desfasura in cea de-a doua zi de PR Forum, in intervalele 9:00 – 13:00 si 14:00 – 18:00.

Primul workshop Effective Internal Communication Planning se va desfasura in prima parte a zilei de 26 aprilie, unde vor fi prezentate cele mai bune practici in construirea strategiilor de comunicare interna. Cursul Social Media for Public Relations va oferi apoi participantilor ocazia sa afle cat de creativ poate fi un brand in Social Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related