Razvan David este noul Head of Interaction la MEC Romania

La începutul lunii aprilie Razvan David preia conducerea diviziei de servicii digitale a agentiei MEC Romania, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Anterior, Razvan David a coordonat timp de 3 ani departamentul de Online Marketing al companiei Tradeville, parte a grupului international de investitii NCH. De asemenea, Razvan a fost primul specialist de online advertising in cadrul diviziei MEC Interaction in perioada 2007-2009.

“Revin la MEC Romania cu mult entuziasm. Aici am gasit o echipa de profesionisti tanara si dinamica, iar impreuna vom valorifica la maxim resursele agentiei, astfel incat sa oferim clientilor nostri cele mai creative si competitive proiecte de online. Pentru mine, noul rol de Head of MEC Interaction reprezinta o provocare intr-o agentie open-minded şi inovatoare ca MEC Romania, care cultiva spiritul invingatorului si al identitatii originale”, a adaugat Razvan David (Head of Interaction, MEC Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related