Scoala de Comunicare de la Brasov primeste vizita specialistilor Starcom MediaVest

La initiativa Facultatii de Sociologie si Comunicare a Universtitatii Transilvania, pe 5 si 6 aprilie 2013, tinerii brasoveni pasionati de comunicare, studenti sau masteranzi, vor putea sta de vorba cu specialistii in media si comunicare ai agentiei Starcom, precum si cu experti din companii multinationale prezente pe piata din Romania in cadrul Scolii de Comunicare Starcom, informeaza un comunicat de presa emis de reprezentantii grupului Leo Burnett.

Starcom MediaVest Group, parte din cea mai mare reteaua globala SMG Worldwide, vine cu o experinta de peste un deceniu in industria romaneasca de comunicare si specializari diverse ale departamentelor si oamenilor sai precum Consumer Understanding, Inovatie, Digital, Planning, Buying sau Proiecte Speciale. Pe durata celor doua zile de workshopuri, specialistii Starcom vor dezvalui participantilor din experienta si cunostintele lor pentru a ii ajuta sa puna in practica cele invatate de-a lungul anilor teoretici din perioada scolii. Cursurile si isi propun sa acopere teme variate — de la online media si managementul retelelor sociale la introducerea de proiecte speciale pe TV si tehnici creative de intelegere a consumatorului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related