Campania Piraeus Bank, realizata de Mather Communications si New Age Media

Campania Piraeus Bank, realizata de Mather Communications si New Age Media

Mather Communications Romania a realizat spotul campaniei care promoveaza cardul de credit “Rate fara dobanda” al Piraeus Bank, informeaza un comunicat emis de New Age Media. Campania de comunicare a acestui produs se desfasoara pe parcursul a trei luni, atat prin difuzarea spotului in sala de cinema dedicată, cat si prin activari off-screen in holul si la casieria multiplexului din Afi Palace Cotroceni.

New Age Media gestioneaza spatiul media al campaniei. Astfel, peretii si monitorul LCD de la intrarea salii din Cinema City Cotroceni si husele de pe tetierele scaunelor sunt branduite cu logo-ul Piraeus Bank. De asemenea, sintagma “Sala Piraeus Bank” este prezenta pe toate biletele de film emise pentru sala respectiva si logo-ul Piraeus este afisat in foaierul cinematografului. In plus, banca organizeaza o tombola cu premii constand in vouchere la film pentru toți cei care doresc sa participe si completeaza taloanele oferite la casieriile Cinema City Cotroceni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related