Teatru si culori la lansarea editiei limitate Nescafe Dolce Gusto by Custo Barcelona

Teatru si culori la lansarea editiei limitate Nescafe Dolce Gusto by Custo Barcelona

In cadrul unui eveniment destinat bloggerilor si jurnalistilor aseara la Teatrul de Revista Constantin Tanase s-a lansat noul model NESCAFE Dolce Gusto, in editie limitata by Custo Barcelona.

Evenimentul, organizat de Graffiti PR, a presupus reinterpretarea culorilor si a scenei. Invitatii au fost transformati din spectatori in actori, fiind invitati pe scena de catre actorul Marius Manole. Astfel, scena de teatru a devenit un spatiu in care obiectele au transmis emotie, demonstrand ca design-ul este cel care determina spatiul si nu invers.

Noua editie limitata Custo Barcelona presupune reinterpretarea conventiilor astfel incat cafeaua sa nu mai fie doar neagra, ci sa se transforme intr-un spectacol. Designerii spanioli s-au jucat cu spatiul si notiunile de design pentru a demonstra ca obiectele devin extensii ale personalitatii. Custo Barcelona este un brand creat de fratii Custo si David la inceputul anilor '80, dupa o calatorie in jurul lumii in care au descoperit mai multe viziuni culturale si artistice. Stilul abordat de surferii din California a reprezentat punctul de plecare pentru asocierile de culori si texturi pentru care brandul este recunoscut la nivel mondial.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related