BORTUN-OLTEANU si The CSR Agency gestioneaza contul Carpatcement Holding

Producatorul de ciment Carpatcement Holding a intrat in portofoliul BORTUN-OLTEANU si The CSR Agency, informeaza un comunicat emis de BORTUN-OLTEANU. Agentia de PR a castigat contul in urmai unei licitatii organizate de Carpatcement, in timp ce colaborarea cu The CSR Agency a inceput in 2011.

BORTUN-OLTEANU ofera companiei servicii constand in consultanta strategica de PR, media relations, blogger relations, social media management si evenimente de PR.

In 2011, The CSR Agency a adaptat strategia globala de sustenabilitate a Grupului HeidelberCement pentru piata din Romania. In 2013, agentia de CSR va organiza programe de implicare in viata comunitatilor gazda si va publica primul raport de CSR local in conformitate cu standardele internationale in domeniu si ale framework-ului Global Reporting Initiative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related