[Update] Praktiker reia campania "Iti permiti chiar si cu venituri mici", gestionata de Leo Burnett, United Media si GolinHarris

Praktiker Romania relanseaza campania "Iti permiti chiar si cu venituri mici", ca urmare a rezultatelor pozitive obtinute in urma campaniei din 2012, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Leo Burnett a realizat strategia si creatia campaniei, United Media a planificat, cumparat si eficientizat spatiul media si GolinHarris Bucuresti a gestionat componentele de PR si BTL.

Campania "Iti permiti chiar si cu venituri mici" a generat in perioada iunie – decembrie a anului 2012 cresteri atat la nivel de trafic, cat si la nivel de vanzari. Astfel, pe finalul anului trecut, traficul a crescut cu 4,1% in noiembrie, respectiv cu 1,9% in decembrie, comparativ cu perioadele similare ale anului 2011, in timp ce vanzarile s-au majorat cu 6,4%, respectiv 3,5%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related