Adrian Chiuhan este noul Planning Director de la Mercury360

Incepand cu luna martie, Adrian Chiuhan se alatura echipei Mercury360 si ocupa pozitia de Planning Director, potrivit unui comunicat al agentiei. Adrian a lucrat timp de 8 ani in publicitatea romaneasca in agentii ca Leo Burnett, Tempo, Publicis si GMP.

“Ne bucuram sa il avem printre noi pe unul dintre cei mai talentati Strategy Planneri din Romania. Avem planuri interesante impreuna si promitem clientilor nostri strategii indraznete si abordari tot mai creative. Sunt convins ca impreuna cu Adrian si cu intreaga echipa vom avea idei frumoase si campanii reusite din toate punctele de vedere”, a afirmat Radu Miu (Managing Director, Mercury360).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related