Oportunitati de cariera pentru cei 300 de participanti la Top Talents Romania

In perioada 23-24 mai, la Hotel Caro, Bucuresti are loc cea de-a sasea editie a proiectului Top Talents Romania. Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si motivatie pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

2.000 de studenti si proaspat absolventi sunt asteptati sa se inscrie pana pe 29 aprilie pe site. Dintre acestia, 300 vor fi invitati in finala proiectului, in urma unui proces de selectie care include evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare, precum si o evaluare online realizata cu ajutorul testelor Cut-e.

In timpul celor doua zile, finalistii vor interactiona cu reprezentantii companiilor partenere, lideri in industria lor, care recunosc importanta implicarii tinerilor in activitati extracurriculare si proiecte internationale pentru dezvoltarea profesionala si evolutia ulterioara a acestora in cadrul companiei. Cele 6 companii partenere sunt: BRD - Groupe Societe Generale, Coca Cola HBC Romania, JTI Romania, Colgate-Palmolive (Romania), Kraft Foods Romania si L'Oreal Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related