Cursuri de comunicare online si PR la Universul DallesGO

Universul DallesGO, platforma de cursuri after work dedicata comunitatii de young professionals interesati de domeniul industriilor creative, a dat startul inscrierilor pentru cursurile de Comunicare Online si Relatii Publice. Acestea presupun 12 intalniri saptamanale si se desfasoara dupa ora 18:30.

Cursul de Comunicare Online este coordonat de Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania si isi propune sa prezinte informatii esentiale despre planificarea comunicarii online, online branding si creativitate pe Facebook, Twitter si pe bloguri, performance marketing si social media, strategii de promovare si tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare si de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, participantii vor afla cum pot sa obtina vizibilitate si trafic de calitate pe Internet si cum pot sa foloseasca mediul virtual ca platforma de pozitionare si de promovare a business-ului si a brandului personal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related