pastel semneaza noul website, versiunea mobile si catalogul Grundig

pastel semneaza noul website, versiunea mobile si catalogul Grundig

pastel a dezvoltat noul website grundigvision.ro, versiunea mobile a site-ului si o brosura informativa pentru distribuitorul de produse de genul LCD & LED TV Grunding, informeaza un comunicat emis de agentie. Cele trei au fos dezvoltate pornind de la dorinta de educare a consumatorului in a alege televizorul potrivit si facilitarea procesului de achizitie.

"Marea provocare a fost sa gasim o modalitate inteligenta de a ingloba multe informatii in noul site si de a le face usor accesibile tuturor clientilor. De aceea, am acordat o deosebita atentie detaliilor care sa faca noul site user-friendly, intuitiv si usor de urmarit", a declarat Ioana Mucenic (Managing Partner, pastel).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related