Sofia Vicoveanca, ambasadoarea KRUK Romania in cadrul campaniei "Traditie si Folclor"

Sofia Vicoveanca, ambasadoarea KRUK Romania in cadrul campaniei "Traditie si Folclor"

Tempo Advertising a conceput si implementat pentru KRUK Romania campania "Traditie si Folclor", care isi propune sa readuca in atentia romanilor obiceiurile vechi legate de planificarea bugetului personal si plata datoriilor, informeaza un comunicat emis de Rogalski-Grigoriu. Ambasadorul de imagine al acestei campanii este cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca.

Campania cuprinde spot TV, care este difuzat pe posturile Etno, Favorit, Taraf, Mynele, N24 si Kanal D, executii print (in Libertatea), dar si executii de tip direct marketing.

"Romanii sunt muncitori, dar de multe ori au fost incercati de greutati. Stiu sa se descurce in situatii grele, gasesc solutii iscusite, insa au nevoie si de un plan bun pentru a depasi dificultatile precum datoriile. M-am alaturat acestei campanii pentru ca doresc sa fiu langa romani, sa ii ajut sa inteleaga ca nu sunt singuri in lupta cu datoriile si ca orice sprijin poate fi de folos“, a declarat Sofia Vicoveanca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related